Petra U. (wart-trade)

ID 298947 IČ 70746826
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť ČESKÁ REPUBLIKA

Kuchynská fototapeta lemon ice

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Rozmer: 180 x 60 cm 35,80 EUR-
Rozmer: 240 x 60 cm 38,73 EUR-
Rozmer: 300 x 60 cm 48.67 EUR-

Fototapety sú tlačené bez loga našej firmy.

Samolepiace fototapety určená špeciálne pre použitie v kuchyni. Vhodná na umiestnenie medzi dolnými a hornými skrinkami, nahrádzajúci klasické obkady. Táto fototapety je vyrobená z jedného dielu, z veľmi kvalitnej PVC laminované fólie, ktorá je vysoko odolná voči mastnote, vysokým teplotám i ďalším okolitým vplyvom.

Tieto tapety môžu byť umiestnené v blízkosti elektrických a indukčných sporákov. Pri plynových sporákov sa odporúča zachovanie horného krytu sporákov, ktorý po otvorení slúži ako ochrana proti plameňom smerujúcim na zadnú stenu kuchynskej linky.

Latexová fototapety - Postart
Je mimoriadne odolný latexový materiál, ktorý je navrhnutý tak, aby absorbovať všetky lepidla na tapety . Latex je na povrchu matný sľahkým dotykom saténu . Tento materiál je vode odolný , takže sa tlač po styku s vodou nie rozmaže. Postart sa vďaka svojej hustote odporúča najmä v prípade stien , ktoré nie sú dokonale hladké . Tento typ fototapety je chránený vrstvou laminátu či už v lesklom alebo matnom prevedení. Vďaka nemu sa zvýši odolnosť voči znečisteniu a mechanickému poškodeniu .

Hmotnosť : 220g/m2 .
Max . šírka v jednom kuse: 135 cm .
Povrchová úprava : matný alebo lesklý laminát .
Doporučené lepidlo : Metylan Special

Samolepiaca fototapety (Vinyl)
Tento typ materiálu, je najlepšie v miestnostiach, kde sú steny dokonale hladké . Najčastejšie použitie je na nábytok, komody, skrine, kuchynské dvierka, chladničky a alebo dvere či sadrokartón. Tento typ fototapety je chránený vrstvou laminátu či už v lesklom alebo matnom prevedení. Vďaka nemu sa zvýši odolnosť voči znečisteniu a mechanickému poškodeniu .
  • Značka: AP
  • Poštovné a balné: 5.60 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 35,80 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky