PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice
-37%

CLIP COP príčesok 50cm

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

COP má 100gramov a dĺžku 50cm
tieto copíky sú síce z umelého fibre vlákna avšak niesu lesklé ako klasicke umele parochne. pod hlavnym obrázkom je aj realna fotka príčeskov môžete tak vidieť že vlasy su takmer naozaj ako ľudské.
na výber su rôzne farby stačí napísať mail pošlem aktuálnu ponuku farieb.
kontakt: mialandline@gmail.com
copik je absolútna novinka v predlžovaní vlasov je vyrobený z materiálu thermofibre čo je vlákno precízne spracované a na pohlad aj na dotyk takmer na nerozoznanie od ľudských vlasov. Dá sa dokonca umývať žehliť a kulmovať jedina nevýhoda je že vlákno nieje možné farbiť.
Tieto príčesky su velmi cenovo výhodne hlavne ak nechcete investovať do drahých príčeskov alebo potrebujete príčesok len na pár použití.

Čo je to THERMOFIBER?
Viete, že dnes je už možné syntetické vlákno čiže – kanekalon – žehliť a kulmovať? Kanekalon je súhrnný názov pre syntetické vlákno, ktoré má v závislosti na použitom materiály, jeho obsahu a tiež na spôsobe výroby rozdielnu kvalitu. V súčasnej dobe už vedci vyvinuli také vlákno, ktoré je schopné odolávať vyšším teplotám. Takémuto vláknu vysokej kvality sa hovorí "thermofibre" a práve toto kanekalonové vlákno je použité na naše clip-in.
Niečo o THERMOFIBER
Toto revolučné vlákno bolo vyvinuté v roku 2004 a získalo veľkú obľubu ako u štylistov, tak aj u zákazníkov, ktorí chcú tieto vlasy sami používať. Thermofiber je jeden z mnohých syntetických vlákien. Avšak len thermofiber clip má vlastnosti , ktoré väčšina ostatných nemá. Obvykle keď sa na obyčajné syntetické vlasy použilo teplo, vlasy sa pripálili alebo úplne znehodnotili. Thermofiber však znáša teplo až do 160°C. Preto pre tie z vás , ktoré chcú mať raz kučery a inokedy zase rovné vlasy, je tento typ vlasu ideálny a bude úplne vyhovovať vaším potrebám.
  • Značka: THERMOFIBRE
  • Poštovné a balné: 1,40 EUR
  • Už odpovedalo 7 záujemcov
cena: 11,99 EUR
Pôvodná cena: 18,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky