Lenka W. (OriginalBabyShop)

ID 178693 IČ 45463395
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Poprad

Odrážadlo LIKEaBIKE Hardy - červená

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Nové odrážadlo Hardy!
Nemecká firma Kokua prichádza s novinkou: odrážadlo Like a Bike Hardy. Pri výrobe tohto odrážadla sa vo firme nechali inšpirovať obľúbeným modelom Jumper, pričom jeho kľúčové vlastnosti previedli do nového odrážadla s ohľadom na pomer maximálny výkon – cena

Prečo kúpiť dieťaťu odrážado?
Dieťa získava prvé skúsenosti s jazdou na dvoch kolesách. Prvé pokusy sa dajú prirovnať k jazde na hojdacom koni. Po čase dieťa získa rovnováhu a pohybuje sa s nohami nad zemou. Neskôr, keď sa dieťa stretne s “ozajstným“ bicyklom, bez váhania nasadne a začne jazdiť, ako keby to bola tá najprirodzenejšia vec na svete.

Ľahké a pohodlné
Rovnako ako Jumper má Hardy luxusná vzhľad, ktorý mu dodáva ľahký hliníkový rám a 12-palcové kolesá z ľahkých zliatin s pneumatikami.
Riadidlá sú prispôsobené malým detským rúčkam, takže sa dieťaťu budú pohodlne a bezpečne držať. Odrážadlo má špeciálne sedadlo, ktoré sa dá výškovo nastaviť (310-420 mm). Výhodou tohto odrážadla je takisto tlmič riadenia, ktorý podporuje Vášho malého cyklistu pri prvých kontaktoch s odrážadlom a zabraňuje pretočeniu riadidiel. Keď dieťa získa nad Hardym väčšiu kontrolu, môžete tlmič jednoducho demontovať.

Hmotnosť: 3800 g
Vek: vhodné pre deti vo veku 2-6 rokov

Nastaviteľná výška sedáku: 310-420 mm
Komfortná vypolstrovaná sedačka.
Tlmič riadenia.
Ľahký hliníkový rám.
Oceľová vidlica kolesa z ľahkých zliatin.
12“ Kenda pneumatiky.
  • Značka: KOKUA
  • Poštovné a balné: ZDARMA EUR
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 119,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky