Zuzana J. (zuzlik0402)

ID 65315 IČ 44244746
ODKAZ oblasť Poprad

Príspevok na pyžamká pre deti do nemocníc

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Stačí zaokrúhliť svoju objednávku o pár centov a tým prispejete na pyžamká pre deti, ktoré budú tohtoročné Vianoce tráviť v nemocnici!

Viac informácii aj v našom e-shope.

Vďaka bohu, na kvalitu nášho tovaru dostávame pozitívne ohlasy, preto sme sa rozhodli, že tento rok darujeme pyžamká vybranej nemocnici, v ktorej budú niektorí malí pacienti nedobrovoľne tráviť vianočné sviatky.

Ale keďže veríme, že aj vo Vašich srdiečkach sa nájde štipka šľachetnosti, rozhodli sme sa umožniť drobné príspevky na túto vec aj Vám.

Osobne ma k tomu viedli 2 dôvody:
- z vlastného okolia viem, že prispieť druhým sú ochotní oveľa viac tí, ktorí sami majú málo
- ak týchto ľudí aj chytí za srdce snaha prispieť, často váhajú a je im trápne, pretože "mastný" príspevok sami dať nemôžu a prispieť na niečo dobré len pár centov sa hanbia.

Ale - každý centík môže pomôcť. Preto si môžete, ak chcete, vybrať príspevok podľa vlastných možností a "zaokrúhliť" ním svoju objednávku. Všetky mená prispievateľov (bez výšky príspevku) uverejníme na stránke nášho e-shopu a aj na našej stránke na Facebooku v poďakovaniach.

Na Mikuláša 6.12.2014 k vyzbieranej sume priložíme minimálne raz toľko a v tejto hodnote darujeme pred vianocami pekné pyžamká deťom hospitalizovaným v niektorej nemocnici. Na našu mailovú adresu pyzamoprecelurodinu@gmail.com nám môžete poslať aj tip na takéto zdravotnícke zariadenie vo Vašom okolí.

Ďakujeme!
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 0,10 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky