PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica

Bioderma Sensibio AR kompaktný make-up 10g

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

IHNEĎ K ODBERU !!! NOVINKA !!! Špeciálny kompaktný make-up vyvinutý pre citlivú a reaktívnu pleť so sklonom k začervenaniu, či pleť s rosaceou. Znižuje začervenanie, zjednocuje pleť a chráni pred UV žiarením.

• Sensibio AR Kompaktný make-up okamžite upokojuje začervenania a zabraňuje ich zhoršeniu a rozšíreniu.
Patentovaný komplex Rosactiv® pôsobí priamo na faktor zodpovedný za dilatáciu a oslabenie kožných ciev (zdroj stáleho začervenania). Sensibio AR Kompaktný make-up s dlhotrvajúcim účinkom pomáha v boji proti vzniku a zhoršeniu rozptýlených začervenaní.
• Sensibio AR Kompaktný make-up trvale a dlhodobo pôsobí proti prechodnému a intenzívnemu začervenaniu spôsobeného vplyvom agresie (počasie, emócie, diéty, teplo atď.) i proti začervenaniu permanentnému (malé, viditeľné cievky).
• Sensibio AR Kompaktný make-up zjednocuje odtieň pleti a zakrýva nedokonalosti, pokožku zanecháva zamatovo hebkú .

*Patent Rosactiv®: Patent BIODERMA

• Aplikujte Sensibio AR Kompaktný make-up každé ráno na tvár a krk pomocou hubky na očistenú pokožku micelárnou vodou Sensibio H2O AR. Dá sa použiť samostatne alebo v kombinácii s krémom Sensibio AR.
• Ak ste vystavení slnku, aplikáciu Sensibio AR Kompaktný make-up opakujte každé dve hodiny.
• Počas leta odporúčame používať vhodný výrobok na slnečnú ochranu určený pre problematickú a citlivú pokožku: Photoderm AR, ktorý upokojuje a chráni pokožku pred slnečným žiarením.

Vlastnosti
Bez parfému.
10g kompaktný make-up svetlý/ tmavý.

Zloženie
CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCOCAPRYLATE/CAPRATE, POLYMETHYL METHACRYLATE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, TITANIUM DIOXIDE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) CERA, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA CERA) WAX, POLYETHYLENE, IRON OXIDES (CI 77492), DICAPRYLYL CARBONATE, CANOLA OIL, ZINC OXIDE, LAMI
  • Značka: BIODERMA
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 17,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky