Lenka W. (OriginalBabyShop)

ID 178693 IČ 45463395
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Poprad

Mydlove Orechy na pranie 1kg Tierra Verde

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

***SKLADOM***
V Indii a Nepale sa mydlovy orech (sapindus mukorossi) pouziva uz od pradavna ako rastlinny praci prostriedok.

Obsahuje prirodny saponin, ktory ma podobne ucinky ako mydlo. Mozno ho preto bez problemov pouzit aj na pranie v pracke. Na rozdiel od beznych pracich prostriedkov, ktore obsahuju znacne mnozstvo chemikalii ako su rozpustadla, vonne a konzervacne latky, ci rozjasnovace, je mydlovy orech velmi setrny k zivotnemu prostrediu aj k pokozke.

Pred kazdym pranim vlozte do pracky dobre zaviazane vrecusko so 4-6 skrupinkami. Cim je voda tvrdsia, tym viac skrupiniek pouzite. Vrecusko zabrani, aby sa skrupiny orecha dostali k bielizni. Pracku mozete nastavit s predpieranim i bez. Pri prani na vysokych teplotach orechy zmaknu viac nez pri nizkych preto mozno pri nizkych teplotach pouzit orechy viackrat za sebou.

Ak periete pri vysokych teplotach, mozete skrupiny pouzit 1-2-krat, pri nizsich teplotach 3-4-krat. Pri inych druhoch vyuzitia - napr. pri cisteni povrchov - nepridu velmi orechy do kontaktu s vodou a mozu sa pouzit aj 20x.

Po skonceni prania vyberte vrecko s orechami a odstrante ich zbytky. Vrecko vysuste a pouzite pri dalsom prani. Zbytky orechov mozno likvidovat ako biologicky odpad alebo pouzit do kompostu.

Mozno pouzit na pranie bielej a farebnej bielizne pri teplote 30° - 90°C, vlny a hodvabu. Bielizen bude prijemne nadychana aj bez avivaze. Pre sviezu onu bielizne pridajte etericky olej, napr. levandulovy. Pri narocnych skvrnach sa odporuca pridat lyzicu soli na skvrny.

Pomer ceny a mnozstva: 1 kg sacok vystaci pre stvorclennu rodinu pri 2-3 prackach tyzdenne zhruba 9-12 mesiacov. Na porovnanie - za bezny praci prostriedok na toto obdobie by boli vydavky minimalne trojnasobne.

Pranie skrupinami mydloveho orecha je vyborne riesenie pre alergikov a osoby s koznymi problemami.

Ekologicke pranie neznecistuje vodu v riekach chemikaliami

Balenie: 1kg skrupin a 3 platene
  • Značka: TIERRA VERDE
  • Poštovné a balné: 4,99 Eur kurier (na 2.den) EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 12,75 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky