Bezlepková sacher torta :-)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Tento korpus som robila prvý krát a určite budem častejšie - je výborný. Korpus:140 g masla, 140 g cukru, 140 g várovej čokolády Figaro, 4 vajcia, 2 kl kypriaceho prášku Dr. Oetker, 140 g bezlepkovej zmesi Mantler bez laktózy Trasený krém - 1 smotana na šľahanie 180 ml, 1 vanilkový puding Olé Dr. Oetker, 1 mandarinkový kompot Ríbezľový džem Poťah K2

POSTUP PŘÍPRAVY

Maslo, cukor, zmäknutú čokoládu a žltka vymiešame do peny, vmiešame múku s kypriacim práškom a nakoniec ľahko vmiešame sneh. Pečieme asi 40-50 min. pri teplote 160 C. Korpus prekrojíme, naplníme ríbezľovým džemom a krémom. Tortu potrieme džemom a potiahneme. Mne sa poťah veľmi nepodaril, ale dcérke sa páčil :-)))

*