
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
0,5kg hl.múky, soľ, 0,5 prášku do pečiva, kyslá smotana, Palmarin, 125g masla, 30dkg Eidamu, vegeta, paprika.
POSTUP PŘÍPRAVY
Cesto:Hladká múka, soľ, prášok do pečiva, smotana a Palmarin - všetko zmiešame na tuhú hmotu, rozdelíme na 4 časti.
Plnka: vymixovať maslo, vegetu, papriku, postrúhaný syr - tiež rozdeliť na 4 časti.
Každý diel cesta sa vyvaľká, potrie plnkou a zroluje, zabalí do alobalu a dá na 24 hodín do chladničky stuhnúť. Potom sa krájajú čo najtenšie koliečka a pečie na papieri na pečenie alebo suchom plechu. Pečie sa to tak cca 10-15 minút, záleží od rúry, ale treba ich sledovať a keď začnú hnednúť, sú hotové.
Dobrú chuť!!!!