
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Torta vodová...Krém varený Parížsky
POSTUP PŘÍPRAVY
Torta vodová - orechový korpus
30dg pr cukru
4 žltka
10 lyžíc studenej vody - dobre vymiešať
potom pridať :
10dg orechov ( ak niesú orechy dať múku )
20dg polohrubej múky
1 prášok do pečiva
sneh zo 4 bielkov
KRÉM VARENÝ PARÍŽSKY
2 vajcia
5dg pr. cukru - šľahať nad parou do zhustnutia
1 maslo +1 van. cukor vyšľahať v miske, a potom pridať vychladnutú hmotu z vajec
![]() |
hlava a nohy hmota z Marsmalow |
![]() |
telo je z tortového korpusu a zo zvyšného krému |
![]() |
Poťah hmota marshmalow |
![]() |
deka a kocky K2 |
![]() |
** |
![]() |
Nožičky ...... |