Bulharský šalát s olivami

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
diétny salám * konzerva červenej sterilizovanej fazule v slanom náleve * 1 cibuľa * olivy * sterilizované uhorky * na ochutenie: tatárska omáčka * kečup * morská ochutená bylinková soľ * troška cukru * olivový olej * mleté čierne korenie * sójová omáčka ostrá alebo niečo echt pikantné, ak máte radi štipľavé šaláty
POSTUP PŘÍPRAVY
Jednoduchá príprava, stojí za vyskúšanie.
 |
1. Do väčšej misy, kde budete môcť dobre miešať potraviny, dajte na drobné kocky nakrájaný diétny salám, |
 |
2. .. pridajte nakrájanú cibuľu na drobné kúsky, |
 |
3. ... olivy.... |
 |
4. ... sterilizované uhorky nakrájané na drobné kúsky, |
 |
5. ... fazuľu.... (bez nálevu, ale to je asi samozrejmé) |
 |
6. ... a na ochutenie použijeme: nekakój dobrý kečup, |
 |
7. ... trocha tatarskej omáčky, |
 |
8. sójovú pikantnú omáčku, |
 |
9. a korenie: mleté čierne korenie, bylinková morská soľ, cukor a olivový olej. |
 |
10. Poriadne zamiešame, dáme vychladiť a fertig. |