Čokoládové rožky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

300g masla ( hery ); 1žĺtok; 150g práškového cukru; 80g kakaa (najlepšie je holanské ale kľudne môže byť aj klasické); 350g hladkej múky; mleté orechy- na ozdobu; čokoláda -na ozdobu

POSTUP PŘÍPRAVY

Cesto vypracujeme, necháme ho troška v chlade odležať a potom na pomúčenej doske robíme šúločky a tvarujem rohlíčky. Dáme ich upiecť asi pri teplote 160- 180C ale treba na nich dávať pozor nakoľko sú tmavé aby sa vám nestalo že sa pripečú, stačí im naozaj málo. Po upečení rohlíčky necháme vychladnúť a potom končeky namáčame do rozpustenej čokolády a orechov.

My robievame dvojité dávky idú ako prvé keď sa vyložia na tanier :))

prísady
vložiť do chladničky
urobíme si šúločky
poukladáme na plech a upečieme