Trasená torta

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

cesto: 3 vajcia, 120 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 150 g polohrubej múky, 3 čajové lyžičky prášku do pečiva, 1 polievková lyžica kakaa plnka: 2 mandarínkové kompóty, 1 šľahačka, 1 puding bez varenia Creme Olé čokoládový, 1 smeta-fix na ozdobenie: šľahačka, čokoládová poleva

POSTUP PŘÍPRAVY

Cesto: Z bielkou vyšľaháme tuhý sneh a postupne pridávame ostatné suroviny
Plnka: Všetky suroviny dáme do uzatvárateľnej misky a trasieme asi 30 sekúnd - vytvorí sa nám krásne tuhá plnka, aj bez šľahania
Na vychladnuté cesto dáme plnku a navrch ozdobíme šľahačkou a popíšeme čokoládovou polevou. Dobrú chuť