Kuracie soté relish



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

600-800 g kuracích stehien bez kosti a kože, 1/2 mäsovej zmesi Podravka Relish, mrazená zeleninová zmes podľa chuti, gustin-maizena

POSTUP PŘÍPRAVY

Ozaj vynikajúce, všetci sme si pochutili, aj deti aj chlapi aj ja :-). Výborné musia byť aj s takými plackami, posypané strúhaným syrom...... Zeleninu som dala 1/2 baby karotky a 1/2 zmesi kukurice a hrášku.

Mäso opečieme na troške oleja, počkáme až pustí šťavu, pridáme pol pohára zeleninovej zmesi, zalejeme toľkou vody, aby bolo mäso ponorené, osolíme a necháme pod pokrievkou dusiť asi pol hodinku. Potom pridáme mrazenú zeleninu a dusíme ďaľšiu pol hodinku. Ak sa šťavička vyparí, kľudne dolejte vodu. Nakoniec zahustíme gustinom rozmiešaným v troške vody. Vôňa Vás bude prezrádzať už na chodbe, takže nebude tajomstvom, že máte navarené vynikajúce jedlo :-).