Kuracie prsia s chrenovo-syrovou omáčkou - súťaž



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

2-3 ks kuracie prsia, 1 ks menšieho chrenu,1 ks syr v črievku, smotana na varenie,1 KL cukru,ocot (podľa potreby do omáčky,ak Vám to pasuje),soľ, mleté čierne korenie,malinký strúčik cesnaku(nemusí byť),olej, 1 KL solamylu(ak chcete zahustiť omáčku)

POSTUP PŘÍPRAVY

Takže milé súťažiace, ak sa dá tak sa aj ja pripájam do súťaže.....Pravidelne sledujem aké dobroty sem vkladáte mňam......Hops na postup....

Potrebné suroviny....
Mäsko osolíme,okoreníme.....
Opečieme na oleji z oboch strán do zlatista t.j.cca z jednej strany 5 minút a aj z druhej str.5 minút... a hotovo....Vyberieme z panvice.....Výpek nevylejeme!!!!! Potrebujeme ho kuk o jedno vlastne o dve nižšie.....
Hľa tu oddychujú....
Očistený a nastrúhaný chren vysypeme do výpeku a......
.....zalejeme vodou,akurát....
Pridáme smotanu na varenie množstvo cca 200-250 ml....
Pridáme 1/2 syra v črievku,ale ak to chce niekto viac syrové môže pridať viac syru napr.celý .......Jaj a ešte som skoro zabudla šupnime tam aj jeden strúčik cesnaku,taký malinký.... :-))))))))))
Počkáme nech jednu zovrie a hor sa mixovať....Takže celú omáčku si rozmixujeme.....trošku dochutíme pridáme soľ,mleté čierne korenie,cukor a na záver ocot (podľa potreby,ale nemusíte ak Vám to nešmakuje :-)))))
Ak máte radi hustejšiu omáčku tak odporúčam pridať jednu kávovú lyžičku solamylu.....
A hotovo.......Brúúúúúúúúúúúúú chuť........Dúfam,že Vám bude chutiť......... :-))))))))