Čiži pyži - do súťaže



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 nahrubo nastrúhanú cibuľu, 2PL kečupu, 2 žľtka, 2KL vegety, 1KL kari korenia, 1/2 KL čierneho korenia, 1PL horčice, trošku soli, 2PL oleja a samozrejme kuracie prsia :-)

POSTUP PŘÍPRAVY

Tento receptik mam od svojej svokry, ktorá veľmi dobre varí aj pečie. Mame radi toto mäsko, lebo je to minútka, stači si len všetko nachystať deň vopred a obedík je potom raz-dva hotový.

suroviny - nebudem ich znova písať, viď vyššie
kuracie prsia
mäso nakrájame na rezančeky, čím menšie a tenšie, tým lepšie. Môjmu pomocníkovi sa nejako nedarilo nakrájať úplne tenučko, ale je pravda, že lepšie sa krájajú, keď sú napoly rozmrazené, len o to to ide ťažšie
zmiešame s ostatnými surovinami a necháme odležať v chladničke min. 12 hod. Ak nemáte čas, tak postačia aj 3 hod.
opražíme na kvapke oleja, veľa ho nemusíme dávať, lebo sme ho pridali do mäska
podlejeme troškou vody, kto chce viac, kľudne môže a chvíľku podusíme
podávame

Dobrú chuť