Čiži pyži - do súťaže

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 nahrubo nastrúhanú cibuľu, 2PL kečupu, 2 žľtka, 2KL vegety, 1KL kari korenia, 1/2 KL čierneho korenia, 1PL horčice, trošku soli, 2PL oleja a samozrejme kuracie prsia :-)
POSTUP PŘÍPRAVY
Tento receptik mam od svojej svokry, ktorá veľmi dobre varí aj pečie. Mame radi toto mäsko, lebo je to minútka, stači si len všetko nachystať deň vopred a obedík je potom raz-dva hotový.
 |
suroviny - nebudem ich znova písať, viď vyššie |
 |
kuracie prsia |
 |
mäso nakrájame na rezančeky, čím menšie a tenšie, tým lepšie. Môjmu pomocníkovi sa nejako nedarilo nakrájať úplne tenučko, ale je pravda, že lepšie sa krájajú, keď sú napoly rozmrazené, len o to to ide ťažšie |
 |
zmiešame s ostatnými surovinami a necháme odležať v chladničke min. 12 hod. Ak nemáte čas, tak postačia aj 3 hod. |
 |
opražíme na kvapke oleja, veľa ho nemusíme dávať, lebo sme ho pridali do mäska |
 |
podlejeme troškou vody, kto chce viac, kľudne môže a chvíľku podusíme |
 |
podávame
Dobrú chuť |