
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
sojove rezance, pripadne platky, ktore si na rezance nakrajame slaninka mast cibula cesnak pohar zavarenych broskyn skorica, kari, sojova omacka, vegeta, sol lyzica hladkej muky
POSTUP PŘÍPRAVY
Sojove rezance pripravime podla navodu na obale - tj. uvarime v slanej vode. Do hrnca si dame nadrobno nakrajanu slaninku, ktoru oprazime do ruzova. Pridame cesnak, cubulku a opat oprazime do ruzova. Vlozime sojove rezance(kocky) a chvilu spolu dusime. Zavarene broskyne si nakrajame na pasiky, pridame k masu a nechame spolu chvilku povarit. V zostavajucej kompotovej vode rozmiesame lyzicu hladkej muky a vlejeme do vriaceho masa (tym to zahustime). Pridame vyssie uvedene koreniny a nechame prevriet. Odstavime z ohna. Podavame s ryzou a broskynovym kompotom.
Skuste, ta chut slanej slaninky a sladkych broskyn spolu je ohromna.. vrele doporucujem, chuti to aj detom....