
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Šalát: 1/2 čínskej kapusty, 1 veľká mrkva, 1/2 póru, citrónová šťava, sol a cukor podľa chuti Mäso: 300g mäska(kuracie, morčacie, králičie....bravčové stehno, karé...), 1lyžica olivového oleja, 1lyžica sójovej omíčky, soľ, korenie mix na mäso (rôzne bylinky), 1/2 póru, plátok masla.
Paradajka, paprika, uhorka....
POSTUP PŘÍPRAVY
ďalšie zdravé a nízkokaloricé jedlo pre každého. Dodá telu potrebné živiny aj vitamíny. Môžete jesť v neobmedzenom množstve, ale radšej sa neprepchávajte. K jedlu je najlepší pohár bieleho suchého vína, alebo pohár minerálky bohatej na prírodné minerály.
![]() |
Mäsko si nakrájame na drobné kúsku a vložíme do nádoby. Posypeme ho soľou, korením, sójovou omáčkou a olivovým olejom. Pridáme nasekaný pór a dobre premiešame. Nemá to byť mastné!!!! Nádobu uzavrieme a necháme odpočinúť v chlade 1/2 hodinky. |
![]() |
Mäsko prudko opekáme na rozohriatej panvici. Pred dokončením pridáme plátok masla a odstavíme. |
![]() |
Do nádoby si dáme nakrájanú čínsku kapustu s pórom. Pridáme soľ a cukor a dobre premiešame. Počkáme kým sa cukor rozpustí a potom pridáme pór a na tenké rezance nastrúhanú mrkvu. Prilejeme šťavu z citróna a necháme postáť. |
![]() |
Stačí už len uložiť na tanier a papať. |
![]() |
Dobrú chuť !!! |