Celozrné cestoviny s tofu syrom po provensálsky
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
celozrné cestoviny,balíček bieleho TOFU,sójová omáčka,provensálske korenie, olej,cibuľa,konzerva lúpaných paradajok,mčk
POSTUP PŘÍPRAVY
v obr.postupe
|
Najprv si namarinujeme biele tofu.Nakrájame ho na kocky.... |
|
zakapeme sójovou omáčkou podľa chuti.... |
|
....zasypeme provesálskymi bylinkami.... |
|
....dokladne premiešame a necháme odležať v chlade.ja som nechala 2 hodiny..... |
|
...na panvici na 2 PL oleja opražime cibuľku... |
|
....pridáme tofu kocky a chviľu opekáme.... |
|
....pridáme nakrájane paradajky z konzervy /možme použiť aj doma olúpané,ale takto je to rýchlejšie/ premiešame.... |
|
....vlejeme zvyšny pretlak z konzervy,keď je veľa šťavy,odvaríme....ako hovoria kuchári,zredukujeme.....ochutíme mčk,prípadne dosolíme...Ja nesolím.Sójovka je slaná a aj cestoviny sa varia v slanej vode.... |
|
....uvaríme si celozrné cestoviny.... |
|
.....pridáme cestoviny k zmesi na panvičke,premiešame a máme hotovo. |
|
....možme posypať parmezámom,eidamom 30%,bylinkami.Rýchle,jednoduché,zdravé jedlo podľa ing. Havlíčka z relácie "Jste to,co jíte". |