Hubník ♥ ♥ ♥



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Veľmi rada chodím na hríby. Potom ich suším a dávam do mrazáku. Keď už neviem čo s nimi, tak hľadám nové recepty. Tento som našla v časopise.

POSTUP PŘÍPRAVY

Potrebujeme tieto suroviny: 400g čerstvých húb * 5 rožkov * 200 ml.mlieka* 1 cibuľu * 5 vajec * 3 strúčiky
cesnaku * ml.rascu * ml.korenie * tuk a strúhanku na vymastenie a vysypanie plechu *

1. Pripravíme si tieto suroviny. Rožky nakrájame na kolieska a v miske zalejeme vlažným mliekom.Huby nakrájame na menšie kúsky.
2. Cibuľu pokrájame , krátko speníme na oleji a pridáme huby.
3. Po 10 minútach dusenia odstavíme a zmiešame s rožkami v mlieku.
4.Vmiešame žltky, cesnak, ochutíme rascou , korením a soľou. Nakoniec vmiešame z bielkov vyšlahaný tuhý sneh.
5.Prelejeme do vymastenej a strúhankou vysypanej formy.Pečieme pri teplote 180°C asi 35 až 40 minút.
6. Podávame so zemiakovým pyré, alebo nastudeno so zeleninou. Dobrú chuť.