Hubník ♥ ♥ ♥

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Veľmi rada chodím na hríby. Potom ich suším a dávam do mrazáku. Keď už neviem čo s nimi, tak hľadám nové recepty. Tento som našla v časopise.
POSTUP PŘÍPRAVY
Potrebujeme tieto suroviny: 400g čerstvých húb * 5 rožkov * 200 ml.mlieka* 1 cibuľu * 5 vajec * 3 strúčiky
cesnaku * ml.rascu * ml.korenie * tuk a strúhanku na vymastenie a vysypanie plechu *
 |
1. Pripravíme si tieto suroviny. Rožky nakrájame na kolieska a v miske zalejeme vlažným mliekom.Huby nakrájame na menšie kúsky. |
 |
2. Cibuľu pokrájame , krátko speníme na oleji a pridáme huby. |
 |
3. Po 10 minútach dusenia odstavíme a zmiešame s rožkami v mlieku. |
 |
4.Vmiešame žltky, cesnak, ochutíme rascou , korením a soľou. Nakoniec vmiešame z bielkov vyšlahaný tuhý sneh. |
 |
5.Prelejeme do vymastenej a strúhankou vysypanej formy.Pečieme pri teplote 180°C asi 35 až 40 minút. |
 |
6. Podávame so zemiakovým pyré, alebo nastudeno so zeleninou. Dobrú chuť. |