Čokoládky z čokoládky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

čokoláda na varenie * HLAVNÝ vercajch: forma na odliatky * POMOCNÝ vercajch: podnos pod odliatky * chladnička * malá lyžička na nalievanie roztopenej čokolády do formy *

POSTUP PŘÍPRAVY

Postup je frišký :-)) a o príprave ani netreba moc hovoriť - ale ako by to bolo, keby som nepridala zopár fotiek pre začiatočníkov.

1. Nachystajte si roztopenú čokoládu na varenie, formu na odliatky a dieťatko - všetko jedno vedľa druhého pekne na kuchynskú linku. Dieťatko by malo poslúchať, mať čisté rúčky a veľkú chuť na čokoládku - až na tretí bod sme všetko splnili.
2. Ak chce poslušné dieťatko miešať s čistými rúčkami čokoládu, tak nech teda mieša. Hlavne aby čokoláda nevychladla.
3. .... a začneme nalievať čokoládu do formy....
4. Laura sa na počudovanie vééééľmi teší prvej a druhej čokoládke a dušuje sa, ako ich zje. Ale v konečnom dôsledku budú iba na ozdobu.
5. Jupíííí, strááášne sa tešíme urobeným čokoládkam! Bola to strašná sranda :-))
6. Formu s podnosom (aby sa čokoláda nevyliala pri prenášaní) dajte opatrne do chladničky stuhnúť a potom vyklopte. To je všetko. V marci, keď už budú úplne zapadnuté prachom, ich pravdepodobne odhodíme :-((((( Mimochodom, vyzerajú veľmi pekne aj na Vianočnom stromčeku - odtiaľ deťom predsa najviac chutia.