Bryndzovo-vajíčkový poter



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

*150g bryndze *100g obyčajného masla *1tavený syr v črievku *2vajíčka *mletá paprika * cibuľa

POSTUP PŘÍPRAVY

Príprava nátierok je asi pravidelná činnosť mamičiek na MD. Táto však nie je vhodná pre malých drobčekov v perinke. Im necháme maminkine mliečko..... Touto nátierkou si prevoniate byt a hlavne dutinu ústnu.
Praví SPIŠANIA nedávajú cibuľu do nátierky, ale potretý chlebík si máčajú do jemne pokrájanej cibuľky na tanieriku.
Dobrú chuť a veľa zdravia :)

Ingrediencie - bryndza (vybrané slovo po B), syr (vybrané slovo po S), maslo (základné vybavenie chladničky) - dáme do misky. Keď zmäknú, poriadne ich premiešame.
Vajíčka uvaríme natvrdo.
Keď ich olúpeme, poriadne ich popučíme ....
Primešame do masy. Pridáme mletú červenú papriku a cibuľku posekanú najemno. Dobre premiešame a natierame chlebíky :)
Mňáám.... Po konzumácie neodporúčam ísť medzi ľudí.....len v prípade, že si vypláchnete pusu pravou gazdovskou slivovičkou.