Koláčik, čo dom dal po veľkom pečení



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Mne ostali v mraznicke 2 platy mramoroveho korpusu a 1 plat cokoladoveho korpusu... Plnka: 1 cokoladovy puding uvareny podla navodu + viac cukru ako sa uvadza, maslo, hera - mnoztvo podla chuti. Ja som dala 125g masla a kusok Hery na odlahcenie. Vrch kolacika: inspiracia podla Aďky27, ale trosku upravena verzia: kedze to bol kolacik v tvare srdiecka, vela som nan nepotrebovala tak som pouzila: 1 odtucneny LIDL tvaroh, 1 slahacka v prasku, kusok praskoveho cukru a kus mlieka cca 0,5dcl.

POSTUP PŘÍPRAVY

Recept na mramorovy korpus je vsade na MMB...
Plnka: Uvarime podla navodu cokoladovy puding, mozno je lepsie dat kusok menej mlieka ako 0,5l( ale len kusok menej) a trosku viac cukru ako je odporucane, nakolko po vychladnuti sa to este zmiesava s maslom a Herou.
Tvarohova zmes: do misky si dame tvaroh, mlieko, cukor, slahacku a slahame cca 4 minuty.
Ked mame uz naskladane plat - plnka - plat - plnka - plat, potrieme to tvarohovou zmesou a posypeme kakaom. Dame do chladnicky a ked to uz nevydrzime, tak konzumujeme.

tesne po dokonceni
zvysky srdiecka len tak-tak zachytene