Zapečené rezne so smotanou, syrom a šampiónmi

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuracie ale môžu byť aj bravčové rezne, hladká múka,čierne mleté korenie,olej, soľ, tvrdý syr, sterilizované šampióny, šlahačková smotana

POSTUP PŘÍPRAVY

rezne si naklepeme, osolíme, okereníme, obalíme v hladkej múke a opečieme v hrnci na troche oleja.Keď ich máme všetky opečené, vložíme naspäť do hrnca ,zalejeme vodou a podusíme aspoň pol hodinku.Keď máme rezne udusené, poukladáme ich na plech, na ne vylejeme výpek, poukladáme šampióny a nastrúhaný syr zarobený so smotanou. Dáme upiecť.
Výborné je to aj s hranolkami, aj s ryžou, aj so zemiakmi, aj rôznou dusenou zeleninkou a uhorkovým šalátom.
Prajem dobrú chuť