Rizoto s kuracími pečienkami - tip na večeru

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
kuracie pečienky * ryža * mrazená zelenina * tvrdý syr na posypanie * niečo kyselô na zajedanie
POSTUP PŘÍPRAVY
Obmena klasického rizota s kuracími pečienkami u nás dosť prischla. Hlavne to je rýchle jedlo - a riad nech umyjú ostatní spolupútnici životom.
 |
1. Na oleji speňte toľko cibule, koľko chcete. |
 |
2. Nakrájajte na kúsky toľko kuracích pečienok, koľko chcete :-) |
 |
3. Šupnite ich do hrnca s cibuľou a osoľte a okoreňte koľko len chcete. |
 |
4. Duste toľko, koľko len chcete... Ale 20 minút úplne postačí. |
 |
5. Pridajte uvarenú ryžu, koľko len chcete. |
 |
6. A naozaj sa už nechcem opakovať, ale pridajte toľko uvarenej zeleniny, koľko len chcete. Máte slobodu výberu. Čo už si len človek dnes navyberá?! |
 |
6. Všetko spolu zmiešajte v hrnci a robte kôpky také veľké, aké len chcete. Toto je porcia pre Lauru, ktorá ju naozaj zjedla. Pečienky zabrali. Prišla som síce na to až po 2,5 roku, čo jej chutí, ale predsa... :-( |