KARFIÓL nakladaný na kyslo ako uhorky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Pekný karfiól, cibuľu, farebnú papriku, mrkvu ak máte radi pikantné tak aj feferónky, nakladač na uhorky ktorý robím podľa návodu.

POSTUP PŘÍPRAVY

Karfiól očistíme oddelíme ružičky na malé kúsky a dáme do studenej vody spolu so soľou a necháme asi tak 1/2h postáť to kôli tomu aby ak sú neaké červíky v karfióle tak pekne výjdu von. Medzi tým si pripravíme všetky ostatné veci očistíme cibuľu narežeme ju na štvrťky, papriku narežeme na pasiky a tiež aj mrkvu na kolieska. Po pol hodinke karfiól premyjeme s čistou vodou a začneme dávať do umytých fliaš na spodok som dala mrkvu naňu do pol fľaše karfiól na to cibuľu a papriku a zase dať karfiól zalejeme nálevom zavíčkujeme a sterilizujeme od bodu varu 5 min.
Ak má niekto chuť tak nech skusí mi tento nakladaný karfiól máme ešte radšej ako nakladané uhorky je veľmi dobrý ku všetkému.