Rybie filé s vareným fenyklom / 90 dňová 54 deň/



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

3 kúsky rybieho filé, 1 4L oleja, 1DL vody, 1 večší koreň feniklu, 2 strúčiky cesnaku, šťava z jedného citronu, zväzok petržlenovej vňate, vetvička rozmarínu, 2 paradajky, suroviny na šalát

POSTUP PŘÍPRAVY

k obedu 2 ks filé + 1 ks chleba, 3 dl čistého vývaru, na večeru 1 ks filé bez chleba a vývaru

Na panvici rozpálime olej a rybie filé opečieme z oboch strán, keď je hotové vyberieme na tanier. Na panvici podusíme olúpané paradajky a vetvičku rozmarínu. Keď paradajky zhustnú, položíme na ne 2 ks opečeného filé a na ne potom položíme uvarený fenikel, ktorý nakrájame a uvaríme v osolenej vode 10 minut. Zvlášť zmiešame lisovaný cesnak nasekanú petržlenovú vňať a citrónovú šťavu. Touto zmesou prelejeme rybie filé. K obedu + sezonny šalát a krajec chleba. nakoniec vypite 3 dl čistého vývaru.

Na večeru 1 ks rybieho filé + šalát

prajem dobrúchuť a do schudnutia