Bravčová zmes v alobale

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 plátky z bravčového stehna
3-4 PL oleja
2 PL vody
2 cibule
4 paradajky
4 šampiňóny
sójová omáčka
4 PL masla
mleté čierne korenie
soľ

POSTUP PŘÍPRAVY

Mäso naklepte a pokrájajte na tenké rezance, za stáleho miešania ich opečte na rozohriatom oleji. Potom ich rozdeľte na 4 pláty alobalu a prelejte vypečenou šťavou, ktorú rozrieďte vodou. Cibuľu pokrájajte na kolieska, paradajky a olúpané šampiňóny na plátky a rozložte na mäso. Osoľte okoreňte, pokvapkajte sójovou omáčkou a na každú porciu položte 1 PL masla. Alobal uzavrite, aby pri pečení nevytekala šťava. Pečte na grile alebo vo vyhriatej rúre.