
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 tatárska omáčka, 1 majonéza, trocha horčice, 5 - 7 stredných ster. uhoriek, 1 malá cibuľa, zemiaky uvarené v šupke, soľ
POSTUP PŘÍPRAVY
Tento šalát mávame aj na vianočnom stole, ale rada ho pripravujem po celý rok. V lete hlavne pre osvieženie....
![]() |
Zemiaky si uvaríme v šupke, ošúpeme a necháme vychladnúť. |
![]() |
Do misy vylejeme tatársku, majonézu, pridáme 2 lyžičky horčice, trocha šťavy z uhoriek. Cibuľku nakrájame na minikocky, uhorky na trošičku väčšie. Všetko spolu zmiešame. |
![]() |
Zemiaky pretláčame do zmesi a keď mám hotovú asi polovičku, dobre osolím a potom pokračujem v pretláčaní :-). |
![]() |
Po premiešaní dáme do chladničky. Chutí vynikajúco k rybám ale aj k rezňom. Dobrú chuť! |