
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
2 hlavičky cesnaku * 80 ml olivového oleja * 3 bobkové listy * 2 vetvičky rozmarínu * čierne korenie * soľ * med *.....syr Camembert * hrianky *
POSTUP PŘÍPRAVY
Keď ochutnáte tak si všetky prsty oblížete. Naozaj veľká dobrota a pritom je to tak jednoduché na prípravu.
![]() |
1. Rúru predhrejeme na 200 * C . Hlavičky cesnaku zrežeme. |
![]() |
2. Do zapekacej misky dáme olej, cesnak odrezanou časťou dole, korenie,bobkový list,rozmarín. Ochutíme soľou a pokapeme medom. Vložíme do rúry asi na 30 - 40 minút. |
![]() |
3. Syr narežeme do kríža , ale iba tú vrchnú kôrku. Vložíme do alobalu a 15 minút pred koncom vložíme do rúry k cesnaku. Krásne sa nám otvorí. |
![]() |
4. Cesnak nám zkaramelizuje. Podávame na opečenej hrianke. Natrieme syrom a vylúpneme strúčiky cesnaku. Nebíčko v papuľke. :-) |