Jahodové raw cheesecaky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Korpus: 1/2 šálky kešu orieškov, 1/4 šálky sušených hrozienok, 1 PL strúhaného kokosu, štipka soli, 1 ČL vody, Na plnku: 1 šálka rozmačkaných jahôd, 1/2 šálky kešu orieškov, 1 ČL citrónovej šťavy, 2 PL kokosového oleja, med alebo iné sladidlo podľa chuti

POSTUP PŘÍPRAVY

Najprv si pripravíme korpus. Kešu oriešky rozmixujeme v ako prvé, potom pridáme hrozienka, soľ, strúhaný kokos a mixujeme, kým sa nám suroviny spoja do jednej hmoty. Ak treba pridáme 1 ČL vody. Do plechu na mafiny si naukladáme papierové košíčky, do ktorých natlačíme hmotu na korpus. Bude sa to robiť ľahšie, keď si namočíme prsty do vody, keďže hmota je dosť tuhá a lepkavá. Plnku si pripravíme tak, že všetky suroviny spolu naraz zmixujeme do jemnej masy. Naplníme košíčky a necháme c chladničke minimálne 8 hodín, najlepšie cez noc. Z tejto dávky pripravíme 8 cheesecakov. Tip: na dochutenie môžete pridať aj pár kvapiek vanilkovej či rumovej arómy. www.fitnessdesserts.blogspot.sk