Mandľový koláč Anello di Sain Luigi



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 vajíčko,70g masla,70g cukru,250 g mandlovej múčky, 1/2 sáčku prášku do pečiva

POSTUP PŘÍPRAVY

Tento recept nie je z mojej hlavy našla som ho na webe,ale u nás má veľký úspech,preto som sa rozhodal oň podeliť.Mandle si meliem doma sama,treba aj na výkonnom dobrom mixery postupne pomaly,aby z nich nevzniklo mandlové maslo.(namiesto mandlí môžete použiť vlašské orechy )Pomiešala som len mandlovú múku, vajíčko,maslo izbovej teploty, cukor, prášok do pečiva.Plech si treba vystlať papierom na pečenie.Použila som menšiu formu srdiečko alebo kruhovú alebo bábovkovú. (nie je to veľky koláčik) Keďže mám veľmi rada čokoládu,nalámala som si kúsky horkej čokolády a zamiešala som ju do cesta.Piekla som 30 minút na 170C.Výsledok bok prekvapujúco dobrý :)Dobrú chuť!