Cestoviny s holandskou omáčkou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 stredne veľká cibuľa, kúsok slaniny nakrájanej na malé kocky, kuriatka(množstvo podľa chuti), holandská omáčka 300ml, smotana 250ml

POSTUP PŘÍPRAVY

Na panvici si opečieme na drobno pokrájanú cibuľu so slaninou, po chvíli pridáme kuriatka, chvíľu restujeme. Potom pridáme smotanu, keď sa zavarí pridáme holandkú omáčku. Aby sa chuťe dobre premiešali, treba túto zmes min 5 min variť na prudkom ohni, ideálne na najväčsej platni.

Keď nie sú kuriatka, tak použijem šampiňóny(čerstvé), prídadne sušené huby predom namočené vo vode. Rovnako si doprajem rada i kuracie mäso, ako to bolo i pre tento krát(to si opečiem s cibuľou a slaninou a potom pokračujem v recepte).

Nezabudnite, že je to vééľmi kalorické jedlo, ale občas môže zhrešiť každá z nás :-)

Prajem dobrú chuť!