Zapečené morčacie stehno

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
2 morčacie stehná, soľ,mleté čierne korenie,rasca,mlieko,olej,cesnak
POSTUP PŘÍPRAVY
Postup je jednoduchý,ale nie je podmienka,aby ste to robili s morčacieho stehna.Môžete to skúsiť aj s kuracím mäskom alebo kačacinkou,husacinkou.Morčacie stehná sú výborné.Len je s nimi menšia robota.Musíme ich vykostiť a vybrať všetky šľachy....Inak to nie je ono.....
 |
Potrebné suroviny a ešte olej ...... |
 |
Vykostíme si morčacie stehná a vyberieme všetky šľachy....A prešpikujeme kúskami cesnaku.... |
 |
Osolíme,okoreníme a posypeme celou rascou..... |
 |
Dáme do zapekacej misy a pokvapkáme olejom.... |
 |
Podlejeme vodou asi takým póldecákom.... |
 |
Prikryjeme alobalom a dáme dusiť...Približne na cca 35 minút,aby mäsko bolo mäkké.... |
 |
Po takých 35 minútach mäsko vyberieme a dáme dole alobal.Potrieme mliekom a dáme zapiecť...Zopakujeme to ešte asi 2 krát.... |
 |
Dobrú chuť.... |