Zapečené morčacie stehno



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

2 morčacie stehná, soľ,mleté čierne korenie,rasca,mlieko,olej,cesnak

POSTUP PŘÍPRAVY

Postup je jednoduchý,ale nie je podmienka,aby ste to robili s morčacieho stehna.Môžete to skúsiť aj s kuracím mäskom alebo kačacinkou,husacinkou.Morčacie stehná sú výborné.Len je s nimi menšia robota.Musíme ich vykostiť a vybrať všetky šľachy....Inak to nie je ono.....

Potrebné suroviny a ešte olej ......
Vykostíme si morčacie stehná a vyberieme všetky šľachy....A prešpikujeme kúskami cesnaku....
Osolíme,okoreníme a posypeme celou rascou.....
Dáme do zapekacej misy a pokvapkáme olejom....
Podlejeme vodou asi takým póldecákom....
Prikryjeme alobalom a dáme dusiť...Približne na cca 35 minút,aby mäsko bolo mäkké....
Po takých 35 minútach mäsko vyberieme a dáme dole alobal.Potrieme mliekom a dáme zapiecť...Zopakujeme to ešte asi 2 krát....
Dobrú chuť....