BEZLEPKOVA BABOVKA



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

TENTO RECEPT JE Z KNIHY BEZ.KUCHARKA 2 OD IVI BUSINOVEJ NIE KAZDY JU MA TAK DUFAM ZE RECEPT POTESI POTREBUJEME 4 VAJCIA, 200 G CUKRU - JA DAVAM HNEDY TRSTINOVY ,150 ML OLEJA, 100 ML HORUCEJ VODY, 200 G POLOHR.RYZOVEJ MUKY, ALEBO MIESAM 150G RYZOVEJ +50 G FARINY, 1/2 PRASKU DO PECIVA,, KTO CHCE MOZE PRIDAT NASEK. ORECHY, KAKAO, KOKOS NA VYSYPANIE FORMY

POSTUP PŘÍPRAVY

Z BIELKOV SI USLAHAME TUHY SNEH. V MISKE SLAHAME ZLTKY S CUKROM ASI 5 MIN., POTOM ZA STALEHO SLAHANIA PRID.HOR.VODU A OLEJ. SLAHAME ESTE 5 MIN.POTOM PRIDAME MUKU (JA DAVAM MALU LYZ.GUAROVEJ GUMY), KTO CHCE AJ S ORIESKAMI, A PDP A OPATRNE VMIESAME TUHY SNEH. FORMU VYMAZEME TUKOM (KTO AKY MA RAD), A VYSYPEME KOKOSOM.POLOVICU CESTA VYLEJEME DO FORMY A DO DRUHEJ POLOVICE PRIDAME KAKAO, ROZMIESAME A VYLEJEME DO FORMY. JA ESTE DAVAM BUD HROZIENKA ALEBO ESTE RADSEJ BRUSNICE .PECIEME V ELEKTRICKEJ TRUBE NA 200 ST.ALEBO TEPLOVZDUSNA 180 CCA 30 MIN.HOTOVU BABOVKU POSYPEME BEZ.CUKROM (KUPUJEM Z LIDLA ).