Rafaelo torta orechová verzia



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Na krem: 2slahackovej smotany, 200g bielej cokolady, Cesto: 5vajec 180g praskoveho cukru, 1PL oleja, 120g polohrubej muky, 1/2 balicka PDP, 1/2 balicka struhaneho kokosu, alebo mleté orechy. Rafaello na ozdobu

POSTUP PŘÍPRAVY

Den vopred si pripravime slahacku. do hrnca dame varit slahacku s polamanou bielou cokoladou,nechame ju tam rozpustit,miesame a privedieme do varu.Potom odlozime na celu noc do chladnicky.dalsi den si urobime cesto a to tak,ze oddelime bielky a vyslahame ich na tuhy sneh.extra si vyslahame zltky s cukrom,olejom,mukou a praskom do peciva.pridame tuhy sneh a zlahka premiesame,cesto vylejeme na plech s papierom na peceniea pri 200 st. slahacku vyslahame,mozeme pridat aj stuzovac(tu slahacku co sme mali v chladnicke od vecera),Potom vychladnuty plat cesta rozkrojime na polovicu,potrieme slahackou,prikryjeme druhou polovicou platu a znova potrieme slahackou,posypemem orechami alebo kokosom môžme ozdobit..Mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

-
-