Marocký kurací šalát s cícerom ♥ ♥ ♥

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
cícer v slanom náleve * 3 PL olivového oleja * 1 KL mletej červenej papriky * 2 KL mletej rasce * kôra z citróna * soľ * 3 PL citrónovej šťavy * kuracie prsia / varené / * 8 paradajok * 2 - 3 pečené papriky * hrsť špenátu * jogurt * mleté orechy *
POSTUP PŘÍPRAVY
Inšpirácia z TV. Výborný a sýty šalát. Tu je postup. Kuracie mäso mi zostalo z polievky. Pečené papriky som robila podľa receptu v prvom komentári. Môžete si ich spraviť dopredu a potom je šalát hotový za 10 minút.
 |
1. Cícer scedíme a opečieme na olivovom oleji, pridáme červenú papriku, rascu a kôru z citróna. Opekáme asi 2 minúty. |
 |
2. Preložíme do nádoby. Nakrájame paradajky , kuracie mäso natrháme na kúsky. |
 |
3. Nakoniec pečené papriky a čerstvý špenát. Dobre premiešame, ochutíme soľou a citrónovou šťavou. |
 |
4. Preložíme do servírovacej misky a podávame s gréckym jogurtom posypané orieškami. |
 |
5. Dobrú chuť. :-) |