Karfiolový mozoček



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

cca 700g surového karfiolu, soľ, olej, mleté korenie čerstvé, cibuľa alebo pór, 6 ks vajec, petržlenová vňať

POSTUP PŘÍPRAVY

Obmena klasické receptu, namiesto varenia karfiolu som ho robila zo surového, všetko na jednej panvici, rýchlo urobené, ešte rýchlejšie zjedené...☺

Postup v obrázkoch...

Karfiol opláchneme a potom nahrubo nastrúhame. Cibuľu (ja som mala zbytok póru) na troške oleja restujeme, potom pridáme karfiol a za občasného miešania ho upečieme do chrumkava, pridáme soľ a korenie podľa chuti.
Vajíčka si rozhabarkujeme s troškou soli, vlejeme do karfiolu a za stáleho miešania necháme stuhnúť.
Podľa chuti dosolíme, pridáme vňaťku a podávame s chlebíkom a kyslou uhorkou.