♥♥♥ Výbornáááá a super jednoduchá Marlenka bez pečenia ♥♥♥

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
2 balenia medových plátov, 1 karamelové SALKO, 250 g masla, 2 karamelové pudingy, 6 dl mlieka, 6 PL kryštálového cukru, vlašské orechy, čokoládový toping
POSTUP PŘÍPRAVY
Je naozaj výborná a naozaj jednoduchá a myslím, že ju zvládnu aj začiatočníčky. Robila som párkrát už aj ozajstnú, ale keďže je s pečením plátov dosť roboty, vymyslela som si tento zjednodušený variant s medovýmy plátmy a krém som si tiež doladila podľa našich chutí :))) všetci sa po nej zalizujú
 |
tu sú potrebné prísady |
 |
puding si uvaríme klasicky podľa návodu, len namiesto 1 l mlieka použijeme len 6 dl, aby sme získali hustejší puding (ak chcete menej sladký koláčik, do pudingu už nemusíte dávať tých 6 PL cukru, buď nedáte vôbec, alebo menej podľa chuti :))) ) |
 |
hotový puding |
 |
a necháme ho vychladnúť |
 |
potom si vymiešame zmäknuté maslo so SALKOM (ak nezoženiete karamelové, tak si môžete uvariť klasické, ale s karamelovým je to jednoduchšie :) ) |
 |
keď je puding vychladnutý, po troche ho pridávame do krému |
 |
hotový krém |
 |
pripravíme si 6 plátov a zvyšné 2 si dáme bokom |
 |
2 pláty priložíme k sebe a natrieme 1/3 krému |
 |
opakujeme ešte 2 krát, navrchu bude krém |
 |
zvyšné dva pláty rozmrvíme (nedávam úplne celé dva pláty, lebo to sa mi už zdalo zbytočne veľa, približne len 1 a 1/2 a zbytok môžme použiť na vytretie misky od krému :)) ) |
 |
takisto rozdrvíme aj oriešky |
 |
omrvinky a oriešky dáme na vrch marlenky a jemne popritláčame rukou |
 |
ozdobíme topingom a ostáva nám najťažšia úloha, nechať postáť do druhého dňa :))) |
 |
a na druhý deň môžeme maškrtiť :))) |