rybka v horčicovej omáčke + reďkovkový šalát - vhodné pre delenú stravu



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

akákoľvek ryba - my sme mali filety platýza a pangasia, olej, cesnak, dijonska horčica, reďkovky, mladá cibuľka, jogurt alebo zakysaná smotana, soľ asi nemusím písať

POSTUP PŘÍPRAVY

akékoľvek filety najprv namarinujeme v zmesi olej + soľ + cesnak + citrón + dijonska horčica, šupneme na plech (najlepšie na papier na pečenie) a dáme piecť
zatiaľ si urobíme šalát: reďkovku po reďkovke krájame reďkovky na drobné kúsky, pridáme na kolieska nakrájanú mladú cibuľku, pocitrónujeme, posolíme, a pridáme zakysanú smotanu, popr. jogurtík, môže sa pridať aj kôpor

jednoduché, rýchle a diétne

pre ostatných členov domácnosti uvaríme ako prílohu zemiaky alebo vyrobíme zemiakovú kašu