Bryndzový koláč



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

lístkové cesto, bryndza, kyslá smotana, cibuľa, cesnak, slanina

POSTUP PŘÍPRAVY

Nakrájame si cibuľu, vôbec nemusí byť na drobno, ja ju krájam tak na mesiačiky, a dáme dusiť. Pridáme nakrájanú slaninu a necháme spolu dusiť tak jemne do hneda. Medzitým si vyvaľkáme lístkové cesto a v miske si zmiešame kyslú smotanu s bryndzou (ja som mala 250g). Lístkové cesto dáme na vymastený plech, jemne ho popicháme vidličkou a naň roztrieme bryndzovú zmes a na zmes rozložíme podusenú cibuľu so slaninou. Nakoniec na toto všetko ešte pridáme pokrájaný cesnak a dáme piecť. Keď hotové môžeme podávať so zeleninovým šalátom. Dobrú chuť.