Mäsová nátierka



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

- varené mäso (ja som použila hovädzie mäso z kosti z nedeľňajšej polievočky) - troška vody z tej polievočky (ak nie je nevadí pridajte troška viac masla - troška masla (záleží od toho koľko mäska máme, myslím, že každý uvidí koľko treba. Ja som dala tri PL) - tavený syr (u nás jednoznačne karička, dala som 2 trojuholníky) - 1 na jemno postrúhaná cibuľka - 1 na jemno postrúhaná kyslá uhorka - soľ a mleté čierne korenie podľa chuti

POSTUP PŘÍPRAVY

Ostalo Vám mäsko z polievky a je Vám ho ľúto vyhodiť?
Mám pre Vás riešenie :-)
U nás veľký úspech. Dokonca to papala aj naša malá princezná, ktorá si jedlo vyberá :-D

Mäsko, vodu z polievky, maslo, syr, cibulku a uhorku spolu riadne rozmixujeme a ochutíme soľou a korením podľa chuti.\\r\\nPodávať môžme s čerstvým pečivkom alebo s hriankami :-)\\r\\nDobrú chuť :-)