Najlepšie FÚKANÉ ROŽKY...



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

receptík mám od Primilky a sú fakt najlepšie, aké som kedy robila a vždy sa vydaria na jednotku... 250g hladkej múky, 500g práškového cukru, 250g PALMARÍNU, 250g mletých orechov alebo kokosovej múčky, 1 KL sódy bikarbóny

POSTUP PŘÍPRAVY

Suché suroviny zmiešame v miske, pridáme posekaný zmäknutý PALMARÍN a zamiesime cesto. Do suchých /nevymazaných/ formičiek na rožky si kúsok cesta natlačíme /stačí, keď bude zarovno alebo aj trochu menej/, ale musí byť riadne natlačené...pečieme na 170 °C dozlata, asi 10 - 15 minút.





Necháme vychladnúť a potom vyklopíme. Konce rožkov namáčame do rozpustenej čokolády.





Mne z tejto dávky vyjde cca 120 hotových kúskov...