Taká iná jahodovo-karamelová torta :-)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

váš obľúbený korpus, 2x uvarené Salko, približne 400g masla, jahody, jahodová marmeláda, čokoláda na zdobenie.....

POSTUP PŘÍPRAVY

Možno pre niekoho inšpirácia.......upečieme korpus,ja som použila špaldový.Necháme vychľadnúť.Vychladnutý korpus potrieme jahodovou marmeládou + trochu rumu.Potom natrieme krémom: uvarené Salko a maslo - musia mať približne rovnakú teplotu.Do masla (ja dávam tak od oka cca 400-450g) postupne pridávame Salko a vyšľaháme hustý krém. Natrieme na korpus,poukladáme jahody a priložime ďalší korpus,ktorý sme tiež potreli marmeládou a krémom.Potrieme krémom aj celú tortu. Dáme stuhnúť do chladničky.Studené horkú čokoládu nožom postrúhame a posypeme tortu.Ozdobíme plátkami jahôd.....

Je to taká nenáročná a v podstate rýchla torta.

Prajem dobrú chuť :-)

pohľad na tortu