Utopene morcacie prsia, zvladne kazdy zaciatocnik :)))



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

400 - 500g morcacich prs, 1,5 -2kg cibule,podla potreby, horcica, mlete korenie, sol, olej

POSTUP PŘÍPRAVY

Cibulku ocistime a nakrajame na tensie mesiaciky. Mäso narezeme na rezne, naklepeme, osolime a okorenime. Na dobre rozohriatej panvici ich prudko s kazdej strany opecieme.
Prichystame si druhu panvicu ( musi byt hlboka ), dame trocha oleja a plotnicku zapneme na najmensiu teplotu. Najprv naukladame nakrajanu cibulku, na to poukladame opecene rezne, ktore s jednej casti rnatrieme horcicou. Postup opakujeme a zakoncime to cibulkou. Nechame na miernej teplote dusit 1hodinu.
Ak nam zostane nakrajana cibula, chvilu pockame a dolozime na vrch do panvice.
Na druhy den, staci pol hodinku pred obedom , nechame dalej dusit.
Podavame zo zemiakmi alebo cerstvym chlebikom.
Velmi jednoduchy recept bez velkej namahy:)))

Ocistenu cibulku nakrajame na mesiaciky, asi takto:)
nakrajane a naklepane rezne prudko opecieme z kazdej strany :)
Do panvice najprv ulozime cibulku, na to poukladame rezne, ktore potrieme horcicou
Postup opakujeme a zakoncime cibulkou :)
Nechame na miernom ohni dusit 1hodinu, na druhy den nechame este pol hodinky dusit a obedik mame hotovy raz-dva :))))
Miesto morcacieho mäsa mozeme pouzit aj bravcove, telacie alebo divinu.
Jednoduchy a rychli recept, ktory zvladne kazdy zaciatocnik :)))))))))))