Najkrémovejšie špenátové papardelle.

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Cestoviny Papardelle, špenát najlepšie čerstvý ale dá sa aj mrazený, krémový syr, sladká smotanka, syr na strúhanie ( ja som dala kozí), olivový olej, veľa cesnaku, bazalku, korenie, provensálske, čierne, soľ a podľa fantázie.
POSTUP PŘÍPRAVY
kuk
 |
Takýto krémový syr som použila, je super |
 |
Do mixéra dám špenát, syr, smotanku,veeeeľa cesnaku a zmixujem. |
 |
naraz mi tam špenát ani nevošiel tak som ho pridávala postupne. |
 |
Medzitým uvarím cestoviny, nerozvarím!!! |
 |
pripravím zapekaciu misu, vymažem masielkom a pridám aj trocha kociek. |
 |
Krémový špenátik mám zmixovaný a dobre prichutím. |
 |
Medzitým nastrúham syr, ja som mala tento, je božský. |
 |
Polovicu nastrúhaného syra dám do krému. |
 |
Cestoviny zmiešam s krémom. |
 |
Vylejem do zapekacej misy a posypem zvyšným strúhaným syrom. |
 |
Zapečiem a DOBRÚ CHUŤ! |