
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Ryžový papier,
mäsko- je jedno či mleté či nadrobno pokrájane či kuracie alebo bravčové záleži čo máte radi.
korenová zelenina- ak mrazená najlepšie pokrájaná na malé pásiky
sojové klíčky
korenie Jemná čínska kuchyna.
POSTUP PŘÍPRAVY
Je to super pozrite si obrázkový postup
![]() |
Mäsko či už pomleté alebo nadrobno nakrájane, premiešame s koreniacou zmesou na čínu a opražíme do meka na panvici... |
![]() |
Aj zeleninku opražíme takmer do mäkka pridáme sojové kličky a prehrejeme ešte spolu s mäskom na jednej panvici, zmes necháme vychladnúť a zatial si pripravíme ............ |
![]() |
Takto to vyzerá ked primiešame mäsko a klíčky |
![]() |
Pripravíme si ryžový papier, ja som použila tento, len neviem kde sm,e ho kúpili, ale v iem že nebol až taký drahý a je ho tam dost. |
![]() |
Do obrátenej pokrievky, ktorá pevne stojí, nalejete teplú vodu, do ktorej namočíte jeden plát, ktorý zm§akne pomaly ho treba vybrat a dat usušit na čistú utierku, on ked je usušený sa dost lepí a to presne potrebujeme |
![]() |
takto si ich usušíme a ukladáme na ne trocha vychladnutú zmes a robíme zavitky |
![]() |
Ked máme závitky hotové, tak si ich možete troška potriet olejom, vypražíme ich z každej strany cca 2minuty, ale dávajte pozor aby sa vám neprilepili na dno panvice, lebo ryžový papier je jemný.. treba si závitok vziat do nejakých kliešti a jemne ho okúpat v horucom oleji aý potom položit. |
![]() |
upečené možeme podávat s rýžou, ale mne to najlepšie chutí iba z mrkvovo kalerábovo-kapustovým šalátom. PRAJEM VÁM DOBRÚ CHUŤ |