Miláčik



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

vanilkový cukor 40g, 250g biely jogurt, 250g krémový tvaroh, 250g kyslá smotana, 1 smotanový puding, stévia sladidlo, 4 dcl mlieka, 20 g fruktóza.

POSTUP PŘÍPRAVY

Pudingový prášok, asi 6-8 ks stévia tabletiek, vanilkový cukor a mlieko dáme do hrnčeka variť. Uvaríme hustú kašu. Odstavíme zo sporáka a dáme vychladnúť. Je lepšie dávať domáci vanilkový cukor, kde sú aj kúsky vanilky, krásne to prevonia a v miláčiku zostanú maličké bodky z vanilkového lusku.\\r\\nMedzitým si do inej väčšej nádoby dáme jogurt, tvaroh a kyslú smotanu (jogurt môže byť aj nízkotučný a tvaroh je lepšie termizovaný). Pridáme k mase fruktózu, ovocný cukor. Kto nepoužíva môže dať práškový cukor. \\r\\nVychladnutý puding pridáme k jogurtovej mase a poriadne mixérom vymiešame do hladka. \\r\\nOdporúčam ochutnať sladkosť po vymiešaní, každý má rád inak sladké, prípadne dosypať cukor podľa potreby.\\r\\nNaliať do malých pohárikov a dať chladiť.\\r\\nNebojte sa ešte v priebehu pár hodín v chladničke zhustne.