
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Robím rovnako ako je tento receptik: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42851 je excelentný, len mám pár vychytávok, ktoré doplním...
POSTUP PŘÍPRAVY
Pudingy varím v 1/2 litri mlieka, ale do mlieka dávam ešte 5 PL kryštálového cukru... puding dávam vychladnúť do studenej vody a počas chladnutia dosť často premiešavam, aby nevznikla "koža"... maslo /hera/, kyslá smotana a puding by mali mať približne rovnakú teplotu, aby sa krém nesekol a najskôr vyšľahám maslo s práškovým cukrom riadne a postupne prišľahávam puding a až nakoniec smotanu a ešte riadne prešľahám...a koláčik polievam celý čokoládou: 80g varovej + 50g mliečnej + 4 PL oleja - spolu rozpustiť nad parou, nechať ochladnúť na izbovú teplotu